Nyheder
 
 
 
 

To millioner danskeres vej til den bedste behandling

Sygeforsikringen danmark Doctorservice Behandlingsvejviseren
15-07-2010 01:36:51

 

Et samarbejde mellem Sygeforsikringen ’danmark’ og Doctorservice sikrer nu ’danmark’s medlemmer muligheden for at finde frem til den helt rigtige behandling (Pressemeddelelse)

 

 

 

Sygeforsikringen ’danmark’s to millioner medlemmer får fra årsskiftet tilbudt rådgivning og avancerede søgefaciliteter om behandlinger, behandlingssteder og behandlingsgarantien. Rådgivningen for ’danmark’s medlemmer er gratis og sker via Behandlingsvejviseren.dk.

’Vi har længe været på udkig efter et neutralt sted eller system, som sikrer, at vores medlemmer kan se og sammenligne kvalitet, priser og ventetider for behandlinger i det private sundhedssystem. Med lanceringen af Behandlingsvejviseren.dk så vi en mulighed for, at medlemmerne kan få den ekstra gennemsigtighed og information, både de og vi ønsker. Derfor har vi indgået et samarbejde med det uafhængige lægeselskab Doctorservice, der står bag Behandlingsvejviseren.dk – og samtidig sikret vores medlemmer en rigtig god mulighed’, siger Johannes Due, adm. direktør i ’danmark’.
 
Gennemsigtighed i behandlingsjunglen
Behandlingsvejviseren.dk er en ny portal, som giver overblik over, hvor man – på især private hospitaler og klinikker - opnår de sikreste og bedste behandlingsresultater. På Behandlingsvejviseren.dk kan man finde de korteste ventetider, de billigste priser og meget mere. Større hospitaler og klinikker, der udfører operationer, bliver sikkerhedsvurderet af det lægefaglige team i Doctorservice. Brugerne kan se andre patienters vurderinger og har selv mulighed for at bedømme de behandlinger, de har gennemgået. Alt dette er med til at sikre høj kvalitet og høj sikkerhed.
 
Med Behandlingsvejviseren.dk får medlemmerne fremover selv mulighed for at orientere sig om behandlingstilbud i det private sundhedsmarked. Og medlemmerne vil gratis få hjælp til at bruge behandlingsgarantien rigtigt.
 
’Vi har konstateret, at der er et stort behov for at hjælpe danskerne med at finde ud af reglerne omkring behandlingsgarantien. Samtidig mener vi, at det bør være i alles interesse at sikre så meget gennemsigtighed og sammenlignelighed i behandlingsjunglen som muligt. Derfor er det godt, at ’danmark’ nu vil benytte Behandlingsvejviseren. I den forbindelse udvider vi vores tilbud om gratis rådgivning om behandlingsgarantien og valg af behandlingssted til ’danmark’s medlemmer og alle andre, der måtte få brug for rådgivning i løbet af 2010. Det kræver blot, at man tilmelder sig behandlingsvejviseren.dk inden 1.4.2010’, forklarer adm. direktør Mads Kjær Larsen, Doctorservice.
 
Den rigtige behandling
Doctorservice har et netværk bestående af nogle af de bedste læger i Danmark og ved mere end nogen, hvor man som patient får den rigtige behandling. Kommuner, forsikringsselskaber og virksomheder sikrer via Doctorservice allerede nu, at kunder og medarbejdere hurtigst muligt får den rette behandling.
 
Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Johannes Due, Sygeforsikringen "danmark", tlf. 33 46 22 33
Adm. direktør Mads Kjær Larsen, Doctorservice, tlf. 31 77 08 77
Følg med på Behandlingsvejviseren
Modtag vores nyhedsbrev