Nyheder
 
 
 
 

De har valgt sundhedsforsikring hos Doctorservice

Sundhedsforsikring Doctorservice
14-02-2011 08:22:49

 Tilfredse virksomhedskunder siger:

 
”Vi har valgt Behandlingssikring, fordi vi har vurderet, at vores krav til sundhedsforsikring bliver opfyldt og på nogle områder forbedret i forhold til vores tidligere sundhedsforsikring. Samtidig har vi opnået en markant besparelse, hvilket både giver en økonomisk fordel til Securelife og til de af vores medarbejdere, der ønsker at medforsikre familien”
 
Mads Kobberø, Pensionsmægler og adm. Dir. hos Securelife A/S
 
 
"Da vi stod overfor at skulle tilbyde vores medarbejdere en sundhedsforsikring, blev vi klar over, at prisen var meget høj. Her fandt vi, at behandlingssikring incl. tilvalg var et rigtigt godt tilbud, hvor man får rigtigt meget for pengene"
 
Henrik Jensen, Teamleder i HR afdelingen i Varde Kommune
 
 
"Hvorfor vi valgte behandlingssikring fra Doctorservice? Value for money simpelthen, vi får den dækning og service vi ønsker til en god pris"
 
Finn Mortensen, Praktiserende læge i Gråsten lægehus
 
 
"Vi valgte Jer, da det lader til, at I dækker stort set det samme som andre (dyrere) forsikringsselskaber også dækker, men blot for en billigere pris".
 
Karen Panum Thisted, Country Director | Dir. hos Projects Abroad

 
Tilfredse patienter siger følgende om Doctorservice:
 
”I forbindelse med en kompliceret øjenoperation henvendte jeg mig på vegne af min niece til Doctorservice for at undersøge alternative muligheder, ventetider osv.”
 
”Rådgivningen fra Doctorservice gjorde, at vi var trygge ved at få operationen udført på Odense Universitets hospital, og alt er heldigvis også gået godt."
 
Lisbet Dinesen, København
 
Jeanette undgik ventetiden i sundhedssystemet. Doctorservice hjalp Jeanette hurtigt igennem systemet til den rigtige behandling, så hun kunne komme tilbage til jobbet som dagplejemor.
 
Se film: 
http://www.behandlingsvejviseren.dk/Services/MunicipalityServices.aspx
 
Følg med på Behandlingsvejviseren
Modtag vores nyhedsbrev

Relaterede Nyheder

JP Køb din egen læge